От пролетта карам с gallfer-свирят за кратко когато са видели доста зор.Определено са с пъти по добри от делфито с което карах.Няма такава музика на света като от делфито.Пълен боклук са.Дисковете са метели.Според мен си налетял на менте дискове.Галфера не е много известен в Бг.и не вярвам да има ментета.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет за свирещи спирачки
Collapse
X
-
Твоя Галфер е абсолютно същият като моят. Дори сигурно са от една и съща партида. При мен няма проблем. Дори на Калояново съм ги загрявал доста, но не свирят. Вероятно има някакъв друг проблем. да не си ги "опекъл" още в самото начало преди да са улегнали на дисковетеГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщениеабе кви смазки по спирачките говорите бе ? вие луди ли сте? да земем си слагаме и обезмаслител в картера?Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеспоред мен не е добра идея да мажеш накладките или дисковете с нещо мазно - така няма да свирят но и няма да спират
Първоначално публикувано от vessy007 Покажи съобщениеКолега, намажи задната част на накладките (тази която контактува с спирачния апарат) с медна грес.sigpic 156SW 1.9JTD 16V
Comment
-
Истината е в ЕБЦ дискове и накладки....КОй от къде иска от там да ги купува...КЕф ти и-бей, кеф ти Хеед 91....
Стоманата съм сигурен, че е доволен от ред стъфаНяма скръц, ИМА само яко спиране
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от CTOMAHATA Покажи съобщениеАбе колеги не четете ли?
Първоначално публикувано от SPEEDY-SD Покажи съобщениеСваляш ги пръскаш ги с един спрей WD или нещо подобно беше и ще се оправят..поне при мен помогна..
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеСтоманата съм сигурен, че е доволен от ред стъфаНяма скръц, ИМА само яко спиране
sigpic 156SW 1.9JTD 16V
Comment
-
@fiore И аз съм убеден че накладките са качествени, то и разликата в спирането се усети от земята до небето спрямо предишните. А аз специално много внимавах как ги разбработвам и едва ли съм ги опекълПросто си мисля че или дисковете не са Брембо, или предните накладки са им разказали играта... макар че на пипане диска се усеща гладък... Този вариант с медната грес на задната страна на накладките може би ще го пробвам...
Alfa 156 Selespeed (2.0, 155hp, 2000g.)
Comment
Comment