Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за свирещи спирачки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От пролетта карам с gallfer-свирят за кратко когато са видели доста зор.Определено са с пъти по добри от делфито с което карах.Няма такава музика на света като от делфито.Пълен боклук са.Дисковете са метели.Според мен си налетял на менте дискове.Галфера не е много известен в Бг.и не вярвам да има ментета.

Comment

Твоя Галфер е абсолютно същият като моят. Дори сигурно са от една и съща партида. При мен няма проблем. Дори на Калояново съм ги загрявал доста, но не свирят. Вероятно има някакъв друг проблем. да не си ги "опекъл" още в самото начало преди да са улегнали на дисковете
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщение
        абе кви смазки по спирачките говорите бе ? вие луди ли сте? да земем си слагаме и обезмаслител в картера?
        Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
        според мен не е добра идея да мажеш накладките или дисковете с нещо мазно - така няма да свирят но и няма да спират
        Абе колеги не четете ли?

Първоначално публикувано от vessy007 Покажи съобщение
        Колега, намажи задната част на накладките (тази която контактува с спирачния апарат) с медна грес.
        Според мен идеята е тази грес да заглуши вибрациите на накладките от които се издава свирещия звук. Моите накладки като ги взех имаха гумена лепенка точно с тази цел.
        sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

Истината е в ЕБЦ дискове и накладки....КОй от къде иска от там да ги купува...КЕф ти и-бей, кеф ти Хеед 91....

Стоманата съм сигурен, че е доволен от ред стъфа Няма скръц, ИМА само яко спиране
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от CTOMAHATA Покажи съобщение
            Абе колеги не четете ли?
            аз лично визирах това:
            Първоначално публикувано от SPEEDY-SD Покажи съобщение
            Сваляш ги пръскаш ги с един спрей WD или нещо подобно беше и ще се оправят..поне при мен помогна..
            за медна грес на задната част съм съгласен... както сам си казал, на качествените накладки си има нещо да омекотява отзад

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Стоманата съм сигурен, че е доволен от ред стъфа Няма скръц, ИМА само яко спиране
              Доволен съм, но съм с EBC Green stuff и с нарязано Brembo внос от германия за да избегна ментаците. Спират много добре при всякакви условия. Скърцат съвсеееем леко при галене. Натисна ли по-смело - тишина и опън на коланите от всички пасажери
              sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

@fiore И аз съм убеден че накладките са качествени, то и разликата в спирането се усети от земята до небето спрямо предишните. А аз специално много внимавах как ги разбработвам и едва ли съм ги опекъл Просто си мисля че или дисковете не са Брембо, или предните накладки са им разказали играта... макар че на пипане диска се усеща гладък... Този вариант с медната грес на задната страна на накладките може би ще го пробвам...
                Alfa 156 Selespeed (2.0, 155hp, 2000g.)

Comment

Working...
                X